ZaanBusiness Logo Wit

Inspiratiefestival dtevents

dtevents heeft voor de tweede keer het Inspiratiefestival georganiseerd. Een nieuwe naam met bekende gezichten. Vorig jaar werd het Inspiratiefestival nog georganiseerd door Dutch Tourism, dit jaar door zusteronderneming dtevents. Het Inspiratiefestival is een festival speciaal voor de zakelijke markt, dit jaar kwamen er ook weer vele HR-medewerkers, personeelsverenigingen en andere geïnteresseerden op af om inspiratie op te doen voor een verrassend bedrijfsuitje, vergadering, congres of evenement.

 

Editie 2019

In navolging op de editie van vorig jaar hebben ze het dit jaar nog groter aangepakt op het Hembrugterrein in Zaandam. “Vorig jaar bleek ons eigen kantoor al snel te klein voor de vele geïnteresseerden en voor de workshops. Moe maar zeker voldaan en met frisse energie kijken we deze editie terug op een geslaagde dag”, aldus Remon Harmelwaard eigenaar van Dutch Tourism en dtevents. “We zorgen er bij dtevents altijd voor dat de klant de ultieme belevening én meer krijgt van de verwachting. Samen met partners kijken we wat we extra kunnen betekenen om iets speciaals te maken van een bedrijfsuitje, vergadering, congres of evenement. Hierdoor is de ontspanning, en soms inspanning bij activiteiten, optimaal en levert dit voor de deelnemers altijd nieuwe energie en creativiteit op.”

Ervaring

Ondanks dat dtevents nog maar net ‘geboren’ is, is er jarenlange ervaring in huis en staat er een heel team klaar voor iedere klant. Een groot netwerk in de regio is waar dtevents haar voordelen mee doet. Samen met haar partners zorgen ze voor vernieuwing en geslaagde events. Zo mochten zij vorig jaar een groot congres organiseren voor 700 medewerkers van een Zaans bedrijf. Organisator van het event Maureen Veurman van Max Organized verteld: “Zonder de creativiteit en contacten van dtevents hadden we niet zo’n geslaagde dag neer kunnen zetten, met een ontzettend tevreden klant. Al enige tijd zocht ik naar een geschikte locatie voor deze grote groep, maar zonder succes. Na het inschakelen van dtevents ging de zoektocht sneller. De uitkomst was verrassend. Ook over de invulling van het programma werd creatief meegedacht en zo konden we de klant verrassen met veel extra’s wat nog allemaal binnen het budget paste. Dit jaar mogen we weer de organisatie op ons nemen en dat ga ik uiteraard weer doen samen met dtevents.”
dtevents haalde vorig jaar ook het wereldwijde congres OIDFA naar de Zaanstreek. Ruim 2.500 bezoekers uit meer dan veertig landen namen deel aan een zesdaags congres. Ongekend voor de regio.

 

 

Impressie Inspiratiefestival

Tijdens dit Inspiratiefestival konden de vele bezoekers meedoen aan maar liefst negen verschillende workshops, die werden gegeven door partners van dtevents. Schilderen, ‘beat the box’, fotografie met je smartphone, retro bikes rijden, ademen, sushi, cocktails en flamküchen maken. De bezoekers kregen op deze manier een korte impressie van wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. “Het was een hele leuke middag en ik heb veel inspiratie opgedaan om onder andere teamuitjes en zakelijke evenementen te organiseren”, vertelt Annerieke van Certiprotect. “We zijn hier met het hele organisatieteam naar toe gekomen en dat was maar goed ook, want zo konden we samen aan alle activiteiten meedoen. Superleuk gehad, geslaagde middag en volgend jaar ben ik weer van de partij. Kan ik me alvast inschrijven?!”, aldus een HR-medewerker van een grootgrutter uit de regio.

 

Partners

dtevents wil graag haar partners bedanken voor het mede organiseren van een deze geslaagde middag: AVV Zaanstad, Barplanet, De Patronage, Eventworld, Feaz Workshops, ikSUP Schermer, Langedijk Consult Coaching & Training, Laagdrempelig, Lust Culinair, Veurman UwPersvoorlichter, Vlinderlin, Volendam Rent & Event en het Zaans Museum.

 

www.dtevents.nl