ZaanBusiness Logo Wit

Zaanse Golfclub: Open Dag 13 april

Op zaterdag 13 april organiseert de Zaanse weer een open dag. De open dag biedt de ZGC een uitstekende gelegenheid om aan buitenwereld te laten zien hoe leuk de golfsport is en hoe leuk het is om te golfen op de baan van de Zaanse Golf Club. Daarnaast kunnen bezoekers van de open dag ook een inkijkje nemen in ons verenigingsleven.
Waarom organiseert de Zaanse een open dag

Het staat binnen de golfwereld vast dat open dagen een belangrijke rol vervullen in het promoten van de golfsport. Dank zij onze open dagen hebben we gezien dat enthousiaste bezoekers zijn gaan golfen en zelfs lid zijn geworden van de Zaanse Golf Club. Daarom doen wij ons best om van de open dag op 13 april een succes te maken.

Hoe werkt het

We nodigen de buitenwereld uit om, op de open dag vanaf 11 uur tot 4 uur, binnen te lopen voor een rondleiding gevolgd door een gratis beginnersles van Mark en Gaby of een voor het spelen van gratis rondje te golf (voor golfers met een handicap). Bezoekers worden opgevangen door vrijwilligers van de club die als gastheer of gastvrouw optreden. Gasten worden bij binnenkomst in groepjes ingedeeld en gekoppeld aan een gastheer of gastvrouw die de groepjes begeleiden tot de afsluiting met een drankje in het clubhuis. De groepje kunnen bestaan uit beginners die les krijgen of uit flights van golfers die een rondje komen golfen.

Hoe maken wij de open dag bekend

We gebruiken verschillende media om bekendheid te geven aan de open dag binnen de streek. Maar we doen ook een beroep op alle leden van de Zaanse om vrienden, kennissen en familie uit te nodigen om mee te doen. Iedereen is van harte welkom, jong, oud, golfer of beginner.

Wordt de baan gesloten voor de open dag

Nee, we hebben er bewust voor gekozen om de baan open te houden voor eigen leden. April is een zeer geschikte maand voor het organiseren van een open dag maar heeft het nadeel dat de baan vaak dicht is voor competitie golf. Daarom blijft de baan open. We vinden het zelfs een voordeel dat open dag bezoekers en leden samen kunnen genieten van een rondje golf op zaterdag. Er worden extra marshals ingezet om voor een goede doorstroming in de baan te zorgen.

Wie organiseert de open dag

Er is een speciale open dag team gevormd die de ledenwerfcommissie gaat helpen met de organisatie van de open dag. Het team bestaat uit José van der Woude, Evert Cazant en Erik Spook. Zij zullen een beroep doen op leden om als gastheer en gastvrouw op te treden. We hopen op mooi weer en een grote opkomst

 

Zaanse Golf Club
Zuiderweg 68A
1456NH Wijdewormer
T: (0299) 438 199
Email: sales & events@zaansegolfclub.nl
www.zaansegolfclub.com