ZaanBusiness Logo Wit

Jachthaven Nauerna BV, winnaar Zaanse Startersprijs 2014

Tijdens de 26ste Zaanse Ondernemersdag op dinsdag 4 november aanstaande in de Affuitenhal op het Hembrugterrein, zal Dennis Straat, wethouder Economische Zaken gemeente Zaanstad, namens de jury de winnaar van de Zaanse Startersprijs 2014 bekend maken.

De drie genomineerden bedrijven worden via een fotomontage voorgesteld aan de bezoekers, tijdens deze presentatie zal juryvoorzitter Erik van de Laan een toelichting geven op de activiteiten van de bedrijven en de motivatie waarom de jury tot deze keuze is gekomen. Daarna zal Dennis Straat de winnaar bekend maken en de prijzen overhandigen.

Jachthaven Nauerna BV, winnaar Zaanse Startersprijs 2014

Pepijn Doeswijk en Hannah van Doorn ontvangen als directie naast de eeuwige roem, een cheque van € 2.500, een cheque t.w.v. € 1.599 voor een gratis advertorial in het zakenmagazine Zaanbusiness en een prachtig kunstvoorwerp als blijvende herinnering aan deze eervolle verkiezing.

Jachthaven Nauerna BV
Directie Pepijn Doeswijk en Hannah van Doorn
Kanaaldijk 33, 1566 PA Assendelft
www.jachthavennauerna.nl

Meer informatie kunt u lezen in het bijgaande juryrapport.

De Zaanse Startersprijs, is een jaarlijks verkiezing, met ondersteuning van het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. De jury bestaat uit voorzitter Erik van der Laan (Sales Manager Van Wijngaarden BV), Marcel J. Beerse (Partner Baker Tilly Berk NV), Ton R. Vermij (bestuurslid Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner) en Bea van Voorthuizen (accountmanager Economische Zaken gemeente Zaanstad).