ZaanBusiness Logo Wit

Launch your future!

Hoe ver kijkt u in de toekomst als het gaat om uw bedrijf? Eén jaar, twee jaar misschien? Niet iedere ondernemer denkt na over waar zijn onderneming over vijf of tien jaar staat. Maar vooruit kijken zorgt ervoor dat uw onderneming kan blijven bloeien. Kijk verder in de toekomst, launch your future! 

VNO NCW NoordWest en Rabobank slaan de handen ineen en organiseren drie bijeenkomsten met het thema ‘toekomstgericht ondernemen’. Mariëlle de Munnik, Communicatieadviseur bij Rabobank: ‘Met deze reeks bijeenkomsten proberen we innovatie bij bedrijven te stimu­leren. We willen ondernemers helpen groeien en opschalen. Ondernemers hebben vaak geweldige ideeën, maar ze beschikken niet altijd over het netwerk en de kennis die nodig zijn om een idee verder te ontwikkelen. Samen met VNO NCW hopen we ondernemers echt verder te helpen. We nodigen u van harte uit aanwezig te zijn.’

Go digital, stay human

De eerste stap om ondernemers voor te bereiden op de toekomst wordt genomen op 15 mei. Christian Kromme vertelt u tijdens de bijeenkomst ‘Werkgeverschap van de toekomst’ over huma­nisatie. Welke invloed heeft technologie op goed werkgeverschap en waar moeten we rekening mee houden in de toekomst? En, hoe krijgt u de juiste mindset om mee te gaan in de snelle technologische veranderingen? Humanisatie is het proces waarbij jij je als mens blijft ontwikkelen om zoveel mogelijk uit het leven te halen. Door uw krachten te ontdekken als mens, kunt u eerder uw doel bereiken. Kromme ontdekte dat technologie en mensheid verbonden zijn als één organisme. Door de mens gemaakte technologie volgt precies dezelfde evolutionaire stappen als het leven zelf. Door naar deze patronen te kijken, kunt u een volgende trend zien aankomen en hier makkelijker op inspelen. Kom naar de bij­eenkomst en u krijgt nieuwe inzichten onthuld over de toekomst. Inzichten die ervoor kunnen zorgen dat u trends in de wereld kunt herkennen en klaar bent voor de verandering die eraan komt.

Uw kansen

Aan onszelf werken als onder­nemer is belangrijk, maar zorgen dat uw onderneming kan blijven draaien is dat zeker ook. Fossiele brandstoffen lopen op hun eind, dus waar gaan we straks gebruik van maken? Gaan we meer recyclen? En wat heeft de deeleconomie voor ons in petto? Is een auto straks nog een privébezit? En moet u nu al rekening houden met de sharing economy? Tijdens de bijeenkomsten ‘Duurzame grond­stoffen, hoe kom je eraan?’ en ‘Mobiliteit, the sharing economy’ schetsen we de kansen en mogelijkheden voor uw onderneming.

Save the date

Lanceer uw toekomst, zet de volgende data alvast in uw agenda:

Dinsdag 15 mei Werkgeverschap van de toekomst 16.00-19.00 uur Regio IJmond

Dinsdag 19 juni Duurzame grondstoffen, hoe kom je eraan? 16.00-19.00 uur Regio Waterland

Woensdag 24 oktober Mobiliteit en the sharing economy 16.00-19.00 uur Regio Zaanstreek

Meer informatie en aanmelden:
www.rabobank.nl/zaanstreek