ZaanBusiness Logo Wit

Autotop ook sterk in onderhoud wagenpark

Zoek je klanten dicht bij huis

AUTOTOP te Wormerveer vierde in 2017 haar 35-jarig jubileum. Als universeel garagebedrijf is AUTOTOP voor veel particulieren in Zaanstreek Noord een vertrouwd adres. Wat minder bekend is, maar de laatste jaren steeds belangrijker is geworden, is het wagenparkonderhoud door AUTOTOP voor MKB-bedrijven in de regio. 

‘Natuurlijk hebben wij altijd al onderhoud van bedrijfsauto’s gedaan. Na onze verhuizing naar het Noorderveld in Wormerveer hebben wij echter steeds meer bedrijven met een wagenpark als klant gekregen. Dit is redelijk natuurlijk verlopen en veelal door praktische voordelen ontstaan, aldus directeur/eigenaar Peter van den Top’. Soms zoek je het verder op, maar heel vaak is je onder­nemende collega dicht in de buurt je potentiele klant of leverancier.

Efficiënt onderhoud en beheer van uw wagenpark

Bekende Zaanse bedrijven als Interval, M&O, Gooijer Schilders, TC Groentechniek, van Braam- Minnesma bouwers, SCM, Floris Infra, bouwbedrijf JP Leguit en woningbouwvereniging Parteon hebben AUTOTOP het vertrouwen geschonken. ‘Wij bieden ze kwalitatief onderhoud van hun wagenpark. De contacten komen mede tot stand via onze lease­partner Promobility. Deze samenwerking resulteert weer in voordelen voor de klant. Ook onderhoud van leaseauto’s van andere lease­maatschappijen is voor ons geen probleem’.

AUTOTOP kan zich in haar dienstverlening naar wagenparkklanten goed onderscheiden. Duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en afspraken nakomen zijn daarbij de belangrijkste aspecten. Maar ook hele praktische zaken als haal- en brengservice, transparante calculatie en vervangend vervoer zijn pluspunten.

Nieuw: AUTOTOP Verhuur

Ronald: ‘De vraag naar vervangend vervoer heeft mede geleid tot een nieuwe tak: AUTOTOP VERHUUR. Hiervoor staat er inmiddels een eigen wagenpark klaar en is er een speciale website www.autotopverhuur.nl gebouwd voor zowel de particuliere als de zakelijke klant’. Dat mobiliteit belangrijk is en telkens weer vraagt om vernieuwing is wel duidelijk voor Peter en Ronald van den Top van AUTOTOP. Ondernemen is leuk, zeker met ondernemende klanten en collega’s. Daarom is Peter ook bestuurlijk actief voor het industrieterrein Noorderveld-Molletjesveer (BVNM) en BOSCH Car Service.

Erik Dell/M&O techniek

Via onze leasepartner Promobility kwam ik in contact met AUTOTOP. Het onderhoud aan onze ca. 30 auto’s was in handen van de leverancier van de auto’s. Peter rekende mij voor wat de uitval aan uren en auto’s was in deze constructie en hoe dat anders kon. Ook de calculatie van het onderhoud zelf verraste en overtuigde me. Het echte verschil zit uiteindelijke in de plezierige manier van werken met elkaar: afspraak is afspraak en TOPservice.

Autotop
Soldaatweg 11
1521 Wormerveer
T: 0756281832
E: info@autotop.nl
www.autotop.nl
www.autotopverhuur.nl