ZaanBusiness Logo Wit

Meneer de Kraker 1000ste klant bij Specsavers Wormerveer

Sinds drie maanden is Specsavers te vinden in het straatbeeld van Wormerveer. Gistermiddag vierden de eigenaren van de winkel samen met hun team de 1000e klant. Een mijlpaal die de winkel niet onopgemerkt voorbij liet gaan. Meneer De Kraker uit Wormerveer ontving een gratis bril en een mooie bos bloemen.

Ronnie de Kraker en zijn vrouw Samira zijn geen onbekenden in Wormerveer. Samira heeft al twaalf jaar MS en het is haar grootste wens om weer normaal te functioneren en bovenal pijnvrij te zijn. Via de website www.battleagainstmybody.com zamelt de familie geld in om door middel van een HSCT-operatie in India de ziekte halt toe te roepen. ‘‘We leven erg mee met de familie, er is namelijk nog steeds geld nodig en we hopen op meer mensen die haar willen helpen. We zijn blij dat we ze een extra steuntje in de rug kunnen geven door deze gratis bril aan te bieden’’, aldus mede-eigenaar en retailpartner Ralf Bechthold.

Na de opening met Wolter Kroes in november staat het Specsavers-concept als een huis in Wormerveer: producten van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs, met ondertussen een goede service. “Ik geloof er echt in dat een goed product niet duur hoeft te zijn en dat dit zeker niet ten koste hoeft te gaan van de service en professionaliteit. Mijn doel en dat van ons team is om iedere keer weer de verwachtingen van de klant positief te overtreffen.” aldus mede-eigenaar en opticien Michel Jagt.