ZaanBusiness Logo Wit

Nieuw bestuur Zaandelta

Business Network Zaandelta is een stille kracht voor maar liefst 600 bedrijven in het gebied op de locaties Westerspoor, Zuiderhout, Houthavenkade, Westzanerdijk en Hembrug, en heeft afgelopen zomer haar bestuur vernieuwd.

Met het afscheid van Aaldert Postma en Peter Bottelier waait er weer een nieuwe wind door Zaandelta. Met de kersverse voorzitter Herm Nieste en bestuurslid Tom Günther zal er hard gewerkt worden aan acties om Zaandelta nog beter op de kaart te zetten. Zaandelta heeft prima contacten met de gemeente Zaanstad en een geolied draaiend secretariaat. Ondernemers met opmerkingen en klachten over van alles wat er op hun terrein gebeurt, worden prima opgevangen en er wordt gesproken met de verantwoorde­lijke instanties. Daar haalt Zaandelta niet altijd de krant mee, maar de individuele ondernemer wordt geholpen en daar gaat het uiteindelijk om. Even een mailtje naar info@zaandelta.nl en de diverse radartjes van onze werkgroepen gaan draaien. De kracht zit overigens in het collectief, dus des te meer klachten over één onderwerp, des te harder kunnen wij instanties aanspreken op het nemen van maatregelen!

Win-win situatie
Onze missie zal dus niet veranderen, het moet gewoon goed en prettig onder­nemen zijn in Zaandelta. De aantrekke­lijkheid van een bedrijventerrein vergroot de kansen op het aantrekken van nieuwe ondernemers. Dus gewoon een eenvou­dige win-win situatie als we daar gezamenlijk met de ondernemers in Zaandelta de schouders onder blijven zetten.

Bijeenkomsten
Vanwege de overvloed van bijeenkomsten in het Zaanse en om de druk op ieders agenda te beperken is besloten om de Zaandelta bijeenkomsten te beperken tot een (lunch-)najaarsbijeenkomst, een nieuwjaarsbijeenkomst en de (lunch-)jaarvergadering in het voorjaar. Per bijeenkomst zal er een goed programma worden vastgesteld, zo mogelijk met een gastspreker en volgt er uiteraard nieuws vanuit Zaandelta. De najaarsbijeenkomst is gehouden op 25 september en wellicht aan u voorbijgegaan. Met ZaanBusiness gaan wij er voor zorgen dat u niet meer aan onze aandacht ontsnapt. Voor het doorlopende nieuws uit Zaandelta kijk op www.zaandelta.nl en abonneer u op de digitale nieuwsbrief!