ZaanBusiness Logo Wit

26e Zaanse Ondernemersdag. 4 november 2014. Affuitenhal Hembrugterrein, Zaandam. Zaemen doen!

Zaemen doen is het thema van de 26e Zaanse Ondernemersdag. Dit thema staat niet alleen voor de vele (Zaanse) bedrijven, instellingen en personen die ook dit jaar weer betrokken zijn bij de organisatie van de Ondernemersdag. Zaemen doen is ook een inspirerend thema als het gaat over nieuwe
kansen en mogelijkheden.

Affuitenhal bijzondere locatie
De Ondernemersdag 2014 wordt dit jaar gehouden in de Affuitenhal (Hembrug­terrein). De designwinkel Flinders zal in januari 2015 de Affuitenhal in gebruik nemen. Omdat de hal tot deze tijd leeg staat, heeft Flinders de hal kosteloos beschikbaar gesteld voor het organiseren van de Ondernemersdag.

De indeling van de hal tijdens de Ondernemersdag bestaat uit een catwalk gekoppeld aan een podiumwagen met daar omheen een soort Frans terras met (sta)tafeltjes, stoeltjes en een heuse jeu de boules baan. In een hoefijzer opstelling komen rond het terras culinaire marktkraampjes.

Ivar Davids over de we-conomy
Zaemen doen is niet alleen qua organiseren, maar ook inhoudelijk een inspirerend thema. Wat hebben we en wat kan dat voor een ander betekenen? Ivar Davids zal als spreker op een inspirerende wijze de mogelijkheden en kansen uiteen zetten van de ‘deal economie’ en de ‘we-conomy’.

Ivar Davids studeerde bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 2000 richtte hij samen met drie andere partners de Kirkman Company op. Het bedrijf groeide afgelopen jaren uit tot onafhankelijke marktleider op het gebied van strategic sourcing. Ivar is een pro­actieve, gedreven en oplossingsgerichte persoon met een vernieuwende visie op sourcing en veranderingstrajecten. In 2008 publiceerde hij samen met Han Hendriks het boek Make, Buy or Ally? Een publicatie over het maken van bewuste keuzes tussen zelf doen, uit­besteden en samenwerken.

Culinaire Netwerkborrel
Dit jaar geen buffet meer, maar een culinaire netwerkborrel als afsluiting van de dag. En ook dat gaan we zaemen doen met een aantal food en horeca ondernemers uit de Zaanstreek.

De voordelen van Zaemen doen
Al met al levert zaemen doen veel op. En dat willen we ook graag delen met onze gasten. Daarom hebben we bijvoorbeeld dit jaar de toegangsprijs kunnen verlagen van € 87,50 naar € 59,50 (excl. BTW, maar nog steeds inclusief drank en deelname aan de culinaire netwerkborrel).

26e Zaanse Ondernemersdag. 4 november 2014. Aanvang 15.00 uur. Parkeren gratis. Affuitenhal Hembrugterrein, Zaandam. Voor meer informatie en inschrijven ga naar www.zaanseondernemersdag.nl.