ZaanBusiness Logo Wit

Verslag 6e wedstrijd van de Zaanbusiness Golf Competitie

Op 25 september was het alweer de 6e keer dat de teams de strijd aanbonden om de beste resultaten. Er waren in totaal 10 flights die op verschillende holes waren ingedeeld zodat een ieder zich op normale wijze door de baan kon ploegen. Bij aanmelding kwamen we tot de ontdekking dat er een deelnemer was die als oudgediende aan deze wedstrijd meedeed. Schoehuijs Bandenservice had zich vandaag versterkt met de heer Rob Aitken en zij waren voor deze gelegenheid gekoppeld aan de heren die Perk Technische Handelsonderneming vertegenwoordigde en startten op hole 1. Met uiteindelijk 35 stableford punten kwamen beide teams binnen en werd de 12e plaats veilig gesteld.

Het verdere wedstrijdverloop was voor verschillende spelers lastig omdat er op deze dag veel wind was waar niet iedereen zich aan kon meten. Tevens deed de rough ook waar ze voor was neergelegd. Zodoende waren er voldoende elementen ingebouwd om de zo bekende hoge scores een halt toe te roepen. Elke deelnemer aan deze dag heeft, achteraf gezien, een heerlijke dag gehad met een fantastisch diner als afsluiting.

Als rode draad liep deze dag de aankondiging voor 2015 door het beeld met als voorbereiding de komende uitwisseling op 14 oktober tussen de businessleden van de Zaanse en Hoge Dijk. Het verdient ook de aandacht om u voor deze dag met spoed in te schrijven aangezien er maximaal 20 personen van elke vereniging kunnen deelnemen. Het credo vol=vol geldt voor deze wedstrijd in optima forma dus schrijf in zowel als persoon of als team.

Als afsluiting wil ik gaan naar de prijswinnaars van deze dag. Om even een opwarmertje te geven, de druk bovenin het klassement wordt naar een hoogtepunt opgezweept. De teams die er gedurende deze competitie alles aan willen doen om de felbegeerde hoofdprijs binnen te slepen houden elkaar telkenmale in evenwicht. Zo ook weer deze wedstrijd. Had je op deze dag 35 punten dan had je de pech dat er nog enkele partijen waren die dit hadden waardoor je uiteindelijk 2 wedstrijdpunten vergaarde. Als je 37 punten had was dat 5 wedstrijdpunten waard. 38 punten was goed voor 6 wedstrijdpunten. Met 39 punten kreeg je 7 wedstrijdpunten. Met 40 punten moest je de wedstrijdpunten delen zodat je er 8½ wedstrijdpunt kreeg. Als winnaar met 43 punten kreeg je de felbegeerde 10 wedstrijdpunten.

Willems Schoonmaakdiensten was 1e, Duijn, Bloem, Voss Advocaten ex aequo met Bennis Uitvaartservice 2e, Nadort Elektro/Oorbeek Stansmessen werd 3e. Hierdoor is het klassement samengesteld en zijn er tot de laatste speeldag meerdere kanshebbers voor de eindoverwinning. Het dient gezegd dat er deze wedstrijd enkele deelnemers niet aanwezig waren waardoor er enkele holes leeg lagen. Dit is voor de organisatie een jammerlijk gezicht aangezien er voldoende energie wordt ingestoken om alles tot in optima forma te verzorgen. Wij spreken dan ook de wens uit dat er voor de laatste competitiewedstrijd voldoende deelnemers zijn om een volle baan aan te bieden. Als laatste moet ik nog vermelden dat de Neary op hole 14 deze dag is geslagen Guido Voss en de longeste drive op hole 5 een prooi was voor Maurice Willems. Heren en alle andere prijswinnaars op deze dag van harte gefeliciteerd.

Theo Willems

Voorzitter Zaanbusiness

ZBGolf Resultaat 26-09-2014 Blad1

ZBGolf Resultaat 26-09-2014 Blad2