ZaanBusiness Logo Wit

Nieuwe snackbar in Wormer mogelijk door Knab Crowdfunding

Annet Gnodde-Vleeshakker gaat samen met haar dochter Elsa Gnodde een snackbar starten in Wormer nu ze de benodigde financiering van € 100.000 hebben opgehaald bij het publiek via Knab Crowdfunding. De financiering wordt gebruikt voor de inrichting en verbouwing tot snackbar van de locatie Nieuweweg 1 te Wormer die De Nieuwe Weg gaat heten.

 

Annet Gnodde-Vleeshakker (46 jaar) heeft al een eigen onderneming in fietsverhuur en fietsreparatie. Haar dochter Elsa (20) heeft onlangs haar mbo-opleiding aan het ROC afgerond. Nu de mogelijkheid zich voordoet om een nieuwe snackbar te starten, wil zij dit graag samen met haar moeder oppakken, met als doel om de zaak over enige jaren geheel zelfstandig voort te zetten. Ze heeft het ondernemersbloed van haar moeder.

Annet: “Op de locatie waar onze snackbar komt, heeft al eerder een snackbar gezeten. Wij wonen al jaren in de buurt en krijgen veel signalen uit de buurt dat de vorige snackbar wordt gemist. Nu deze mogelijkheid zich aandient willen de kans grijpen.”

De locatie ligt aan een rotonde met rondom parkeergelegenheid en terrasvoorziening op zonzijde. Elsa: “De locatie leent zich voor ruime openingstijden van ’s ochtend 6 uur tot ’s avonds 10 uur. We gaan dan ook ontbijt, lunch en diner verzorgen. Bestellen via internet is tevens mogelijk. Op termijn gaan we ook een bezorgservice starten. We staan voor uitstekende service en goede en eerlijke producten tegen een reële prijs.”

Remko Jansen van Knab Crowdfunding: “De ondernemerservaring wordt op deze manier mooi doorgeven van moeder op dochter. Annet biedt fietshuurders ook lunchpakketten aan, die nu elders worden besteld. Dat kan straks bij De Nieuwe Weg. De fietsverhuur en snackbar zijn deels dus ook complementair aan elkaar.” De looptijd is 60 maanden met een lineaire maandelijkse aflossing. De rente bedraagt 8% gedurende de gehele looptijd.

Over Knab Crowdfunding

Knab Crowdfunding brengt ondernemers en investeerders bij elkaar. Via het online platform kunnen Knab klanten investeren in bedrijven van ondernemers die op zoek zijn naar een snelle en gedegen financiering om hun groeiplannen te realiseren. Ondernemers kunnen tot maximaal € 2.500.000 lenen voor groei-, her-, of aankoopfinanciering. Knab Crowdfunding wordt aangeboden door Knab in samenwerking met Collin Crowdfund N.V. Collin beoordeelt de leningaanvragen en beheert de leningen. De investeringen in crowdfundingprojecten gaan via een Crowdfundingrekening bij Knab.

Op de foto: Annet Gnodde-Vleeshakker en dochter Elsa Gnodde

www.knab.nl/crowdfunding