ZaanBusiness Logo Wit

NV Zaanstad: Talkshow door en voor ondernemers

Dinsdag 21 november wordt bij restaurant JP 1886 in Zaandam de ondernemerstalkshow NV Zaanstad gehouden. Interviewer Jaap Sluis bespreekt met vier uiteenlopende gasten het ondernemen in stad en streek. Van elk vraaggesprek wordt een videoregistratie gemaakt. Belangstellenden kunnen de opnames in JP 1886 gratis bijwonen.

Gerard Blauw van het Bakery Institute in Zaandam vertelt wat deze vooraanstaande particuliere opleiding voor de bakkerijbranche betekent. Bas Husslage van De Zaanse Uitdaging licht toe hoe deze organisatie maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijfsleven op een hele praktische manier stimuleert. Arbeidsmarktadviseur Cedan Kan van het UWV presenteert de uitkomst van een recent onderzoek naar de ontwikkeling van de arbeidsmarkt in Zaanstreek/Waterland (Regio in Beeld 2023). En Stephanie Heijkoop van JP 1886 legt uit hoe dit in april 2022 geopende restaurant relatief snel spraakmakend werd en waarom zij met haar zaak partner van de NV Zaanstad is geworden.

De opnames in JP 1886 bijwonen? Aanmelden kan via www.nvzaanstad.nl of stuur een mail naar sluis@decoalitie.nl.

Tijd: Na inloop vanaf 16.30 uur vindt van 17.00 tot 18.00 uur de talkshow plaats. Aansluitend kan er tot 19.00 uur worden nagepraat en geborreld.
Locatie: JP 1886, Westzijde 188, 1506 EK Zaandam