Officiële opening nieuwbouw en renovatie Schoehuijs Bedrijfswagens & Bandenservice

Op zaterdag 18 juni 2016 zal Dennis Straat, wethouder Economische Zaken gemeente Zaanstad, rond 14.00 uur de officiële opening verrichtten van de nieuwbouw en renovatie van Schoehuijs Bedrijfswagens & Bandenservice, Bolbaken 6-10, Achtersluispolder te Zaandam. 

Onder het genot van een hapje en een drankje is er van 13.30 – 17.00 uur volop gelegenheid het nieuwe bedrijfscomplex, voorzien van de nieuwste snufjes, te bewonderen.

Herman Schoehuijs: ‘Verbouwen om de klanten nog beter van dienst te zijn.’

Schoehuijs Bedrijfswagens & Bandenservice is in 1986 begonnen op Sluispolder 1 en daarna verhuisd naar Bolbaken 6. Op deze locatie werd uitgebreid naar Bolbaken 10 en daarna was de uiteindelijke koop van Bolbaken 8 dus een logische stap. De bedrijfsvoering vindt nu dus plaats verspreid over de drie naast elkaar gelegen panden aan de Bolbaken 6, 8 en 10.

Als eerste voegt de nieuwbouw de twee werkplaatsen van Bedrijfswagens en Trailerservice samen tot één werkplaats. Ons logistieke proces wordt hierdoor verbeterd; de interne schakels worden korter en de communicatie wordt gemakkelijker. Dit maakt dat we efficiënter kunnen werken, wat ons en natuurlijk onze klanten ten goede komt.

We zitten nu al jaren in drie verschillende panden. Tegelijk met deze nieuwbouw willen we graag meer eenheid naar buiten toe aanbrengen, laten zien dat we één bedrijf zijn. De voorgevel van alle drie de gebouwen wordt daarom samen met de nieuwbouw in zijn geheel voorzien van nieuwe gevelbeplating. Schoehuijs is met deze nieuwbouw en frisse uitstraling weer helemaal klaar voor de toekomst!

Onderdeel van de nieuwbouw en revitalisatie bij Schoehuijs is ook de plaatsing van 60 zonnepanelen, goed voor zo’n 14.000 kWh per jaar.

www.schoehuijs.net

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Webdevelopment: Webstation web-station.nl