ZaanBusiness Logo Wit

Ondernemers creëren energie. Kom naar het energiecafé.

Een café waar je energie van krijgt? Een stroompje koffie? Het kan allemaal. Op 26 augustus zet bouwcenter Floris haar deuren open voor het Energiecafé georganiseerd door SAENZ en de Gemeente Zaanstad.

Het thema tijdens deze vierde editie is: waarom is lokaal opgewekte energie juist voor ondernemers aantrekkelijk? Wethouder van Duurzaamheid Dick Emmer zal de inleiding houden, gevolgd door Gerard Fit van Platform Energie Alkmaar (EPA) die zal vertellen over hun ervaringen met het opwekken van lokale energie. En afsluitend is Jack van Duivenbode aan het woord over het duurzaamheidsbeleid van Knap Transport.

Stichting SAENZ richtte een eigen lokale energie maatschappij op met als doel bedrijven op bedrijventerrein Molletjes/Noorderveld te inspireren tot verduurzamen. ‘Ondernemers hebben de plicht elkaar op de hoogte te houden,’ vindt Edwin de Groot, voorzitter van SAENZ. Na afloop van het café volgt een discussie met ondernemers uit de zaal.

U bent van harte welkom vanaf 17:00 uur bij bouwcenter Floris aan de Vlasblomweg 24 in Wormerveer. Aanmelden via energiecafe@zaanstad.nl.