ZaanBusiness Logo Wit

Ondernemersdag en politiek cafe met Dennis Straat en Barbara Visser

Zonder ondernemers geen economische groei, geen werkgelegenheid, geen bruisend stadshart, geen ondernemende initiatieven. Voor de VVD staat het belang van de ondernemer altijd buiten kijf want de ondernemer is voor de Nederlandse welvaart van levensbelang. Daarom staan voor VVD Zaanstad de belangen van ondernemers altijd hoog op de agenda en heeft VVD Zaanstad in aanloop naar de verkiezingen maandag 10 maart 2014 uitgekozen als “ondernemersdag”: de hele dag staat in het teken van de Zaanse ondernemer en het Zaans ondernemerschap.

Overdag zullen VVD Zaanstad-lijsttrekker Dennis Straat, VVD-fractievoorzitter Gerard Hartog en VVD Tweede Kamerlid Barbara Visser ondernemers in Zaanstad bezoeken en ’s avonds organiseert een dynamisch politiek café met als thema “Ondernemer in Zaanstad” met toespraken van Dennis Straat en een lezing van Barbara Visser over Liberaal Ondernemerschap en een discussieronde waarbij alle onderwerpen die ondernemers belangrijk vinden of die zij mee willen geven aan de aanwezige Zaanse politici de revue zullen passeren.

Als u ondernemer in Zaanstad bent en u wilt Dennis Straat, Gerard Hartog en Barbara Visser op maandag 10 maart bij u uitnodigen voor een gesprek over uw onderneming en uw ondernemerschap, dan kunt u een email sturen naar info@vvdzaanstad.nl Het dagprogramma loopt van 9:00 uur tot 17:00 uur. U krijgt op tijd te horen rond welk tijdstip de politici bij u voor de deur zullen staan.

De inloop voor het politiek café en de ondernemersavond is om 19:00 uur bij Erdi Wegbebakening aan de Rechte Tocht 3 – 5 te Zaandam. Na het welkomstwoord van voorzitter Guido van der Veen zal Dennis Straat spreken over de standpunten uit het verkiezingsprogramma van VVD Zaanstad over ondernemen in Zaanstad. Aansluitend zal Barbara Visser een lezing houden over Liberaal Ondernemerschap. De avond zal ook ruimte bieden voor discussie: waar hebben Zaanse ondernemers behoefte aan? Welke aandachtspunten willen de Zaanse ondernemers meegeven aan de Zaanse politiek in het algemeen en aan de liberale politici in het bijzonder? De avond zal onder het genot van een drankje en een hapje afgesloten worden.

Geef u op voor een bezoek van de VVD politici aan uw onderneming.

info@vvdzaanstad.nl