ZaanBusiness Logo Wit

ProMobility viert jubileum met donatie aan TrafVic Kids

Op 23 mei 2021 bestond ProMobility exact 15 jaar. Deze week viert de zakelijke leasemaatschappij met vestigingen in Geervliet en Wormerveer haar jubileum met verschillende activiteiten. Met onder andere een donatie van € 5.000 aan het project TrafVic Kids van Stichting Fonds Slachtofferhulp.

ProMobility steunt sinds enkele maanden TrafVic Kids. Dit project van Stichting Fonds Slachtofferhulp richt zich op kinderen die slachtoffer zijn van een ongeval en daar in het ergste geval een dierbare bij verliezen. TrafVic Kids helpt deze kinderen, door specialistische hulp te ontwikkelen. “Het is simpelweg een horrorscenario voor kinderen om zoiets mee te maken. Daar krijg je als vader toch de rillingen van over je rug? Daarom hebben we TrafVic Kids in ons hart gesloten”, aldus mede-eigenaar en directeur Marc Noyons. Zijn compagnon Dick Dekker vult aan: “Verkeersveiligheid staat bij ons hoog op de agenda. Als mobiliteitspartner zien we het als onze taak om onze berijders te attenderen op bewust rijgedrag. We communiceren daar veel over. TrafVic Kids is een geweldig project dat naadloos aansluit bij onze normen en waarden.”

Donatie TrafVic Kids
Naast morele steun, aandacht voor het project en berijders bewustmaken van hun rijgedrag, doet ProMobility er op haar verjaardag nog een schep bovenop: een donatie van € 5.000. Frank Jansen, projectmanager TrafVic Kids, is blij met de donatie: “Onze partner ProMobility neemt verkeersveiligheid gelukkig serieus en maakt haar berijders bewust van de verantwoordelijkheid die zij hebben als deelnemer aan het verkeer, maar is er óók als het onverhoopt toch misgaat. Hun steun aan het TrafVic Kids project is hier een perfect voorbeeld van. Zo’n behandelmethode opzetten en ontwikkelen kost veel tijd en geld. Sponsoren zoals ProMobility maken dit mogelijk en daar zijn wij hen ontzettend dankbaar voor.”

15 leerzame jaren
ProMobility blikt terug op 15 mooie en leerzame jaren. Noyons vertelt: “We begonnen vanuit het niets, 15 jaar geleden. Op eigen kracht en met steun van loyale relaties hebben we een mooi bedrijf opgebouwd. Terwijl de wereld van mobiliteit continu verandert, houden wij ons stevig vast aan ons motto: Goed voor Elkaar. We staan naast onze klanten, denken mee en hebben aandacht voor elkaar en onze omgeving. Die normen en waarden hebben ons gebracht waar we vandaag staan: een volwassen mobiliteitspartner.” Dekker licht toe: “Natuurlijk zijn en blijven we een operationele leasemaatschappij in de zakelijke markt. Toch gaat onze rol verder dan dat, vinden wij. We stimuleren ondernemers om mee te bewegen naar duurzame mobiliteit, om de CO2-uitstoot te reduceren. En door aandacht te besteden aan de bewustwording van berijders en het steunen van initiatieven, willen we ook de verkeersveiligheid bevorderen die bijdraagt een veilige leefomgeving. Idealistisch? Misschien. Maar daar zijn we niet vies van bij team ProMobility, om de lat hoog te leggen.”

Logo ProMobility

ProMobility Zaanstreek
Soldaatweg 11
1521 RK Wormerveer

075 642 0100
info@promobility.nl
www.promobility.nl