ZaanBusiness Logo Wit

Tafelronde 12 Zaanstreek haalt 5.500 euro op voor hospice De Schelp

Onlangs heeft Tafelronde 12 Zaanstreek maar liefst 5.500 euro opgehaald voor hospice De Schelp in Krommenie. Het hospice biedt mensen in de Zaanstreek tijdens hun laatste levensfase warme en liefdevolle zorg in een huiselijke omgeving. Naast de professionele zorgverleners met hun specifieke deskundigheid en bevoegdheid zijn het de vrijwilligers die samen met de naasten (verwanten en vrienden) de gastbewoners verzorgen.

Tafelronde 12 Zaanstreek, onderdeel van de Nederlandsche Tafelronde, zet zich door middel van serviceprojecten in voor de samenleving. De Zaanse serviceclub vierde dit weekend haar 70-jarig bestaan.  Dit jubileum werd groots aangepakt met een diner bij Lab-44 op het Hembrugterrein in Zaandam. Hier konden leden en oud-leden herinneringen met elkaar ophalen en genieten van de mooie momenten die ‘Tafelen’ met zich meebrengt.

Tijdens de jubileumavond werd een veiling gehouden met diverse exclusieve kavels. Deze vielen in goede aarde, hierdoor werd er met elkaar uiteindelijk een prachtig bedrag van 5.500 euro voor Hospice De Schelp Zaanstreek opgehaald.

Foto: Pascal Fielmich