ZaanBusiness Logo Wit

Genomineerden Zaanse Startersprijs 2018 bekend

Drie Zaanse bedrijven zijn in de race voor de Zaanse Startersprijs 2018. De kandidaten konden zichzelf aanmelden, of aangemeld worden. Totaal heeft de jury veertien aanmeldingen ontvangen. Na een gedegen voorbereiding heeft de jury uit deze lijst met kandidaten, een zogenaamde shortlist van genomineerde bedrijven opgesteld. Aan de hand van bedrijfsbezoeken en gesprekken met die ondernemers, heeft de jury drie bedrijven geselecteerd voor de nominatie. 

De genomineerde bedrijven die voor de Zaanse Startersprijs 2018 in aanmerking komen zijn (in alfabetische volgorde):

Clean Foods BV

Directie: Ruben Hoogervorst en Michel Onrust
Westzanerdijk 309B, 1507 AH Zaandam
www.cleanfoods.eu

 

 

JustHoreca vof

Directie: Chris van Alphen en Maarten Hogeveen
Zuiddijk 412, 1505 HE Zaandam
www.justhoreca.nl

 

 

Looops BV

Directie: Peter Bas Cremers
Noorder IJ- en Zeeweg 3, 1505 HG Zaandam
www.looops.nl

 

 

U kunt dit jaar ook stemmen!

Naast de beoordeling door de vakjury, telt uw stem dit jaar ook mee!
Kijk op: www.zaansestartersprijs.nl En stem uiterlijk 2 november op uw favoriete genomineerde. De beoordeling van de vakjury telt voor 6/7 mee in de eindbeoordeling. In de uiteindelijke beoordeling telt de stem van het publiek voor 1/7 mee.

Tijdens de 30ste Zaanse Ondernemersdag zal op dinsdag 6 november in het Zaantheater te Zaandam de winnaar bekend worden gemaakt van de elfde Zaanse Startersprijs. De winnaar ontvangt naast de eeuwige roem een geldbedrag van € 1.000, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial in Zaanbusiness t.w.v. € 1.599, een fraaie directiestoel van GZ en een kunstwerk als herinnering. De overige genomineerden ontvangen ook een professionele bedrijfsfilm over hun bedrijf. De prijs zal worden overhandigd door Gerard Ram, wethouder gemeente Zaanstad.

Breed gedragen initiatief
De Zaanse Startersprijs, is een jaarlijkse verkiezing. Het is een breed gedragen initiatief door het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. De jury bestaat uit: voorzitter Marcel J. Beerse (Partner Baker Tilly Berk NV), Maarten Alleman (about:blank), Jantine Konijn (Saensupport), Ton R. Vermij (bestuurslid Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner), Marcel Verra (accountmanager Economische Zaken gemeente Zaanstad) en Mark Vleeshakker (AVV Zaanstad).