ZaanBusiness Logo Wit

Uw personeel vandaag! De ideale teamsamenstelling!

Vanuit de landelijke campagne van MKB Nederland organiseren ZON en WerkgeversServicepunt Zaanstreek-Waterland een ‘Ondernemersbijeenkomst: Uw personeel vandaag’ met inspirerende spreker;  Marco Hoogerland, o.a. DGA van de Talentenacademie.

ZON en WerkgeversServicepunt Zaanstreek-Waterland bundelen opnieuw hun krachten en nodigen u uit voor een gezamenlijke ondernemersbijeenkomst. De bijeenkomst wordt georganiseerd aansluitend aan de ALV, met als thema: Uw personeel vandaag! De ideale teamsamenstelling! 

 

Over Marco Hoogerland

Als oprichter van de talentenacademie is hij zowel actief met het interne proces van de onderneming als het inhoudelijk werk bij de klanten. Als (mentaal/ prestatie) coach begeleidt hij diverse topsporters en topmanagers. Als senior trainer op het gebied van o.a. persoonlijke ontwikkeling, stress- en leefstijlmanagement, leidinggeven en mentale kracht geeft Hoogerland diverse bedrijfstrainingen en workshops. Daarnaast wordt hij als topspreker voor diverse events ingehuurd en begeleidt hij ambitieuze mensen bij het bereiken van hun doelen middels o.a. een gezond presteren programma.

Spreker Marco Hoogerland zal vanuit zijn ervaring spreken over individuele vooruitgang, team effort en een pragmatische aanpak! Door zijn opgedane ervaring als trainer/coach in het bedrijfsleven en de topsport weet hij wat er nodig is om mensen op het hoogste niveau te laten presteren.

Tevens wordt u op de hoogte gebracht van de service die het WerkgeversServicepunt Zaanstreek- Waterland u te bieden heeft.
Op dinsdag 19 mei bent u vanaf 18:30 uur van harte welkom.
Locatie: Zaan Inn, Grenenhout 22, 1507 EB
Meer info: www.zonvooru.nl