ZaanBusiness Logo Wit

VANDERLAANGROEP nieuwe hoofdsponsor ZHC De Kraaien

VANDERLAANGROEP is de nieuwe hoofdsponsor van Z.H.C De Kraaien. De accountancy en belastingadviesgroep gaat een 5-jarig sponsorcontract aan met de bijna 100-jarige hockeyclub. Het partnership richt zich op de ondersteuning van de sportieve ambities van de Zaanse hockeyclub, uiteenlopend van investeringen in hockeyclinics, trainers en masterclasses tot trainingsmaterialen en de plaatsing van een professioneel scorebord bij veld 1. Vanaf komend seizoen staat uiteraard ook het logo van de hoofdsponsor op het nieuwe tenue van de spelers.

Met de verhuizing en het jubileum van de club in het vooruitschiet was er geen beter moment voor een nieuwe hoofdsponsor. Samen wordt gebouwd aan de sportieve en ambitieuze toekomst van de club.

“VANDERLAANGROEP is van oudsher een Zaans bedrijf. We willen ons als vakkundige coach graag als hoofdsponsor verbinden aan hockeyclub De Kraaien. De club staat aan de vooravond van een nieuw sportief hoofdstuk waar we graag aan bijdragen en onderdeel van willen uitmaken. We zijn trots dat we dat op deze manier kunnen doen.” Aldus Marco van der Laan, adviseur en vennoot VANDERLAANGROEP

“Het vinden van een sponsor die begrijpt waar je als club naartoe wilt en dan ook zijn nek durft uit te steken hiervoor is niet eenvoudig te vinden. We zijn dan ook trots en dankbaar dat we met VANDERLAANGROEP een partner hebben gevonden die samen met ons wil groeien. We gaan er alles aan doen om deze relatie succesvol te maken. Met straks een nieuwe locatie, maar ook ons 100-jarig jubileum in het verschiet kijken wij uit naar een geweldig partnership.” Volgens Peter Wieringa, voorzitter Z.H.C. De Kraaien.

Nieuw Tenue

Alle leden van Z.H.C. De Kraaien worden op korte termijn in het nieuw gestoken. Hierbij wordt de nieuwe sponsor zichtbaar op de borst. Het nieuwe tenue wordt mede mogelijk gemaakt door het populaire hockeymerk en nieuwe kledingsponsor van de club, The Indian Maharadja, in samenwerking met Hockey District Amsterdam.

Over VANDERLAANGROEP

VANDERLAANGROEP is een adviesgroep gespecialiseerd op het gebied van accountancy, belastingen, bedrijfsoverdracht en personeel. Sinds 1928 coachen wij ondernemers in het midden- en kleinbedrijf naar het maximale resultaat met zo min mogelijke belasting. VANDERLAANGROEP heeft vestigingen in Assendelft, Purmerend en Noord-Scharwoude. Met meer dan 50 medewerkers is VANDERLAANGROEP een van de toonaangevende adviesgroepen in de regio.

Over ZHC De Kraaien

De Zaanse Hockeyclub De Kraaien, opgericht in 1922, is de leukste sportvereniging in de Zaanstreek. En de enige hockeyclub in de regio. Het is een warm nest waar iedereen zich thuis voelt. Er is ruimte voor prestatie, maar ook zeker voor recreatief spelplezier. Met leuke mensen, goede trainingen en spectaculaire wedstrijden. En met een clubhuis waar menige overwinning is beklonken en onvergetelijke feesten zijn gevierd. En in 2022 vieren we ons 100-jarig jubileum. Met ruim 500 leden is het een middelgrote club, maar de ambitie ligt op het dubbele aantal. Wat interessant is voor het Zaanse bedrijfsleven en andere sponsoren. Met een nieuw complex in het vooruitschiet zet de club in op een mooie sportieve toekomst in het hart van de Zaanstreek.

www.vanderlaangroep.nl

Assendelft
Oranjeboomkade 1
Postbus 1, 1566 ZG

075 687 49 59
assendelft@vanderlaangroep.nl

Noord-Scharwoude
Kokkel 20
1723 ZH

0226 31 33 76
noordscharwoude@vanderlaangroep.nl

Purmerend
Wormerplein 111
Postbus 11, 1440 AA

0299 42 14 02
purmerend@vanderlaangroep.nl