ZaanBusiness Logo Wit

ProMobility beste leasemaatschappij 2022 in categorie Middelgroot en Klein

Elk jaar voert de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) een tevredenheidsonderzoek uit onder leaserijders. Meer dan 5.400 leaserijders, wagenparkbeheerders en private-leaserijders vulden de enquête in over hun leasemaatschappij. ProMobility kwam als beste uit de bus in de categorie middelgrote en kleine leasemaatschappijen.

ProMobility werd door berijders gemiddeld gewaardeerd met een 8,6 en sleepte daarmee de titel ‘Beste Leasemaatschappij 2022’ in de wacht. Wagenparkbeheerders gaven de zakelijke leasemaatschappij gemiddeld een 8,7. Goed voor een tweede plaats. Het team van ProMobility is blij met de waardering van hun relaties. “Dit is de eerste keer dat wij meededen aan deze verkiezingen. We zijn uiteraard enorm trots dat we dan direct winnen onder de berijders en op de tweede plaats eindigen bij de wagenparkbeheerders. Dat zegt veel over onze medewerkers, onze service én over onze klanten”, aldus Marc Noyons, directeur-eigenaar van ProMobility.

Zijn compagnon Dick Dekker benadrukt het belang van de inzet van het team van ProMobility: “Deze prijs is natuurlijk voor onze collega’s. Zij zijn de mensen die onze klanten te woord staan en de hoge kwaliteit van onze dienstverlening waarmaken. Iedere dag weer. Dat onze klanten ons zo hoog waarderen, is een direct compliment aan ons team. Daar zijn wij hen ontzettend dankbaar voor.” De twee eigenaar-directeuren zien de prijs als een motivatie om het niveau van de dienstverlening van de groeiende leasemaatschappij hoog te houden en te optimaliseren. “Ons motto luidt niet voor niets ‘Goed voor Elkaar’. Dat streven we na in alles wat we doen”, vertelt Dick. Marc vult aan: “In het tevredenheidsonderzoek scoren we hoog op de deelgebieden ‘persoonlijk contact’, ‘aandacht’, ‘snelheid van reageren’ en ‘deskundigheid van het leaseadvies’. Dat onderschrijft onze missie en motiveert ons om nóg beter voor onze klanten te zorgen dan we al doen.”

De rol van ProMobility gaat verder dan zakelijke leasemaatschappij. Ze helpen ambities van ondernemers verwezenlijken. Ze denken mee in de complete mobiliteit, gebaseerd op expertise in operational lease en kennis van de markt. Als complete mobiliteitspartner stimuleert ProMobility ondernemers mee te bewegen naar duurzame mobiliteit, met het doel om de CO2-uitstoot door zakelijke mobiliteit significant te reduceren. Door aandacht te besteden aan de bewustwording van berijders en het steunen van initiatieven, bevorderen we de verkeersveiligheid die bijdraagt aan een veilige leefomgeving.

Meer informatie is te vinden op www.promobility.nl.