Woonwebwinkel Lil.nl BV Zaandam, winnaar Zaanse Startersprijs 2013

Tijdens de 25ste Zaanse Ondernemersdag op dinsdag 5 november 2013 in het Zaantheater, heeft Geke Faber, burgemeester gemeente Zaanstad, namens de jury de winnaar van de Zaanse Startersprijs 2013 bekend gemaakt. Rob Muntz en Ruben Pruim zijn met hun Woonwebwinkel Lil.nl BV de gelukkige winnaars geworden van de Zaanse Startersprijs 2013.

 

De drie genomineerden bedrijven werden via een fotomontage voorgesteld aan de honderden bezoekers, tijdens deze presentatie gaf juryvoorzitter Erik van de Laan een toelichting op de activiteiten van de bedrijven en de motivatie waarom de jury tot deze keuze is gekomen.

Daarna maakte Geke Faber de winnaar bekend en overhandigde zij de prijzen. De blij verraste directie ontving naast de eeuwige roem, een cheque van € 2.500, een cheque t.w.v. € 1.599 voor een gratis advertorial in het zakenmagazine Zaanbusiness en een prachtig kunstvoorwerp als blijvende herinnering aan deze eervolle verkiezing.

Woonwebwinkel Lil.nl BV
Directie Rob Muntz en Ruben Pruim
Vredeweg 46, 1505 HH Zaandam
www.lil.nl 

De Zaanse Startersprijs, is een jaarlijks verkiezing, met ondersteuning van het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. De jury bestaat uit voorzitter Erik van der Laan (Sales Manager Van Wijngaarden BV), Gerbrand Klop (directeur Business Center BedrijvigeBij), Herm R. Nieste (Tax Partner Baker Tilly Berk NV), Ton R. Vermij (bestuurslid Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner) en Bea van Voorthuizen (accountmanager Economische Zaken gemeente Zaanstad).

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Webdevelopment: Webstation web-station.nl