ZaanBusiness Logo Wit

Word lid van de Zaanbusiness Club!

In korte tijd groeide de Zaanbusiness Borrel uit tot een succesvolle bijeenkomst voor ondernemers uit de Zaanstreek. Geen sprekers en presentaties, maar een informele borrel waar je elkaar onafgebroken spreekt en ontmoet. Deze formule slaat geweldig aan. Netwerken was zelden zo ontspannen. Tijd voor een definitieve plaats in ondernemend Zaanstreek: De Zaanbusiness Club.

Acht keer Zaanbusiness Club
Per jaar acht borrels op de laatste vrijdagmiddag van de maand en op prachtige Zaanse locaties, waarvan een aantal in het vermaarde restaurant De Hoop Op d’Swarte Walvis. Ontmoet gelijkgestemden of juist tegenpolen voor ontspannen en inspirerende gesprekken. Word lid van deze verfrissende Zaanbusiness Club voor € 150,- per jaar. Exclusief btw, maar inclusief consumpties. Je wordt persoonlijk lid, dus 1 per bedrijf. Mocht je met zijn tweeën willen komen, dan moet je je ook 2 x aanmelden voor de Zaanbusiness Club. Alleen zo kunnen we de kosten zo laag houden! De eerste aanmeldingen vormen samen de Zaanbusiness Club van 100. Inmiddels telt de club al bijna 200 leden.

De data voor 2014 zijn:

7/3
4/4
2/5
6/6
29/8
26/9
31/10
28/11

Word Lid
Meld je aan voor de Zaanbusiness Club en kom ook netwerken en borrelen met ondernemers in een informele setting. Word nu persoonlijk lid van de Zaanbusiness Club en vul onderstaand aanmeldformulier snel in!