ZaanBusiness Logo Wit

Zaan Advocaten: een nieuw kantoor met vertrouwde gezichten

Nagtegaal & Jong Advocaten en Kalf Advocatuur bundelen hun krachten. Met ingang van 16 juli 2018 vormen deze ervaren kantoren samen Zaan Advocaten.

Onze specialisten Jaap Jong, Myrthe Nagtegaal, Kars de Jong en Peter Wieringa staan u graag bij wanneer u te maken krijgt met een juridisch geschil. Tevens geven zij u graag advies wanneer u als ondernemer en/of als particulier een geschil wilt voorkomen. De secretariële ondersteuning wordt geboden door Tamarah Nagtegaal en Thea Uijtendaal.

Zaan Advocaten loodst u doelgericht, effectief en in een goede onderlinge samenwerking met uzelf en uw andere adviseurs door het af en toe zeer complexe juridische landschap. “Ons hoofdspecialisme is de klant, die staat centraal. We zijn sterk op het gebied van het arbeidsrecht, onroerend goed- en huurrecht, contracten, incasso, fusie en overnames, geschillen tussen aandeelhouders, aansprakelijkheid van bestuurders, geschillen met overheden, bouwen en aannemen, erfrecht, personen- en familierecht, letselschade. We staan niet alleen gevestigde ondernemers, maar ook starters bij. Niet alleen het traditionele ondernemersrecht, maar recht voor ondernemers!”

We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Wij zijn als volgt bereikbaar:

Zaan Advocaten Westzijde 318,
1506 GJ Zaandam
T: 075 – 30 300 10 / 075 – 6313121
E: info@zaanadvocaten.nl
W: www.zaanadvocaten.nl