[Z]aan de Wandel haalt 230.000 euro op voor het goede doel!

Bijna 3000 deelnemers, één missie: samen stappen zetten voor het goede doel. Tijdens de 11e editie van het jaarlijkse wandelevenement, [Z]aan de Wandel, is er geschiedenis geschreven. Op indrukwekkende wijze is er namelijk een recordbedrag van maar liefst € 230.000 opgehaald voor borstkankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis en Anna’s Huis, een inloophuis voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker. Dit indrukwekkende bedrag zal een aanzienlijke bijdrage leveren aan de voortgang van levensreddend onderzoek en het bieden van steun aan hen die getroffen zijn door deze ziekte.

Het jaarlijkse wandelevenement trok deelnemers en supporters uit alle hoeken van de Zaanstreek en daarbuiten. Het succes van deze dag is een weerspiegeling van de toewijding en het medeleven van de deelnemers, vrijwilligers en sponsoren die [Z]aan de Wandel elk jaar tot een groot succes maken.

De opbrengst zal worden ingezet ter ondersteuning van borstkankeronderzoek in het gerenommeerde Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, dat zich in de voorhoede van de strijd tegen deze ziekte bevindt. Daarnaast zal het ook bijdragen aan Anna’s Huis, een gastvrije plek waar mensen die te maken hebben (gehad) met kanker steun, informatie en een luisterend oor kunnen vinden.

De organisatoren van [Z]aan de Wandel zijn enorm trots en dankbaar voor de steun van de gemeenschap en kijken nu al uit naar de volgende editie van het evenement.

Voor meer informatie over [Z]aan de Wandel en hoe u kunt bijdragen aan de strijd tegen borstkanker, kunt u terecht op de officiële website: zaandewandel.nl

#STERKMETELKAAR

 

Fotografie: Bart Homburg

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Webdevelopment: Webstation web-station.nl