ZaanBusiness Logo Wit

Zaans Benefietgala 2016

Op zaterdag 19 november organiseert Tafelronde 72 Zaanstad het Zaans Benefiet­gala 2016 in het Inntel Hotel te Zaandam, opgedragen aan een goed doel dat velen na aan het hart ligt, namelijk onderzoek naar kinderkanker, KiKa! 

U wordt van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij dit evenement!

Ronde Tafel 72 Zaanstad ondersteunt KiKa

Tafelronde 72 maakt deel uit van de Nederlandse Tafelronde en van de International Round Table. Tafelaar zijn, staat voor vriendschap, zelfontwikkeling én service. Ze zijn intrinsiek betrokken bij de (Zaanse) maatschappij en dragen actief een steentje bij, door het organiseren van verschillende activiteiten om o.a. goede doelen te steunen.

Met dit gala ondersteunen ze KiKa. KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. De opbrengst van het gala komt ten goede aan KiKa en dit onderzoek.

Zaans Benefietgala

Een fantastische feestelijke avond waarin u wordt ontvangen met een goed glas bubbels. In de stijlvolle diner ruimte zal u een prachtig vijf gangen gala diner geserveerd worden. De bijzondere ambiance, die deze niet alledaagse locatie biedt, is alleen al reden genoeg om dit evenement niet te missen. Tussen de gerechten door zal een toelichting worden gegeven over het goede doel en de werkzaamheden die KiKa verricht. Om het tot een onvergetelijke avond te maken barst na afloop van het diner een galafeest los met spetterende muziek.

Entreekaarten

De entreekosten voor dit unieke evenement bedragen € 99 per persoon (inclusief diner en drankarrangement gedurende de hele avond).

Sponsoring van een eigen tafel

U kunt zich ook aanmelden als sponsor van het Zaans Benefietgala en dus van KiKa. Met een bijdrage van €499 zal er een tafel met uw naamsvermelding tijdens het diner zijn en u ontvangt daarbij twee entree­bewijzen. Uiteraard is het ook mogelijk de overige zes stoelen aan uw tafel te sponsoren, waardoor u uw eigen tafel heeft.

Sponsor één of meerdere tafels en vier deze unieke avond samen met uw collega’s, werknemers, zakenrelaties, familie en/of vrienden!

Kaarten kunt u bestellen via het aanmeldformulier op de site: www.tafel72.nl. Voor meer informatie kunt u mailen met zaansbenefietgala@gmail.com 

 

Datum: zaterdag 19 november 2016

Locatie: Inntel Hotels Amsterdam Zaandam (Provincialeweg 102, Zaandam

Tijd:
18:00 – 01:00 uur
(Inloop: 18:00 uur
start gala: 18:30 uur)

Dresscode: black tie

Foto: Mike Bink