ZaanBusiness Logo Wit

Zakelijk leasen met een goed gevoel

Mooie dingen zien, goede ideeën uitwerken en de boel in gang zetten. Wij houden onszelf en onze omgeving graag in beweging. Die dynamiek van beweging zien wij ook in autorijden. Het geeft je de vrijheid om de omgeving te ontdekken, terwijl je zelf achter het stuur zit. Hoe dat voor jou het beste werkt, ontdekken wij graag samen met jou. 

Waarom ProMobility?

ProMobility is een merkonafhankelijke autoleasemaatschappij die mobiliteit goed voor elkaar aanpakt. Met opgestroopte mouwen en recht door zee houdt ProMobility het MKB in de regio’s Zaanstreek en Voorne-Putten altijd in beweging met leaseconstructies op maat.

Goed voor Elkaar

Drie duidelijke woorden die onze belevingswereld perfect weergeven. Goed voor Elkaar betekent dat wij willen dat alles klopt voor jou en voor ons. Van auto tot service, wij zetten graag een stapje extra. Ook als dat niet per se noodzakelijk is. Maar gewoon omdat we dat belangrijk vinden. We willen iets kunnen toevoegen aan jouw beleving achter het stuur. Daarom vind je bij ons geen standaard producten of kant-en-klare leaseoplossingen, maar maatwerk gebaseerd op jouw wensen. Zo is goed voor elkaar ook altijd goed voor jou. Wij houden onszelf graag scherp en in beweging. Net als onze omgeving. Door het stimuleren van regionaal ondernemerschap bijvoorbeeld. Zo zijn we mede-initiatiefnemer van [Z]aan de Wandel om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Daarnaast zijn we nauw betrokken bij de visie van Bedrijvenvereniging Noorderveld-Molletjesveer en maken we ons hard voor de belangen van lokale ondernemers.

Ben je op zoek naar een leasemaatschappij die zakelijk leasen goed voor elkaar aanpakt?

Neem dan contact met mij op!

De vier meest populaire leasevormen

Full Operational Lease

Bij ProMobility geloven we in volledige ontzorging. Bij operational lease komt de kwaliteit van onze dienstverlening en het optimaal ontzorgen van jou als klant en berijder het beste tot zijn recht. Operational lease is onder te verdelen in verschillende subcategorieën, waardoor er ook binnen deze leaseconstructie nog genoeg te personaliseren valt.

Import lease

Voor hetzelfde bedrag in een iets luxere auto rijden, een auto met nét even meer opties dan gemiddeld, niet hoeven wachten op een lange levertijd, of een auto rijden die nog in de gunstige bijtelling valt? Het zijn allemaal opties van het leasen van een jong gebruikte, geïmporteerde, zakelijke leaseauto uit Duitsland.

Lease back

Het beheren van een wagenpark is vaak een grote kostenpost en kan daarmee de mogelijkheden om verder te investeren in het bedrijf beperken. Via de lease back constructie, koopt ProMobility jouw gehele wagenpark over. Vervolgens leasen wij deze zakelijke auto’s aan je terug. Zo blijven de gemakken van de zakelijke auto’s behouden, maar heb je niet langer de risico’s en onderhoud van het wagenpark.

Short lease

Wil je graag een auto leasen, maar er niet voor een lange tijd aan vastzitten? Met short lease ben je flexibel. Als startende ondernemer of ZZp’er kan dit heel interessant zijn. Wat voor jou de beste optie is, bespreken we graag in een persoonlijk gesprek met jou.

ProMobility.nl
Regio Zaanstad
Soldaatweg 11
1521 RK Wormerveer
075 642 01 00
dick@promobility.nl
ProMobility.nl