ZaanBusiness Logo Wit

Dekkerautogroep en Promobility schenken opbrengst samenwerking aan Anna’s Huis.

Leasemaatschappij ProMobility en Dekkerautogroep (Ford dealer) kijken terug op een jarenlange intensieve samenwerking. De bedrijven versterken elkaar op het gebied van een maximale mobiliteit van veel zakelijke berijders die kiezen voor Ford. De bundeling van deze krachten leverde recent een mooi resultaat op: een kickbackpremie van € 1.065,72, die ProMobility en Dekkerautogroep schonken aan het goede doel Anna’s Huis – Centrum voor leven met kanker.

Vertrouwen.

ProMobility is een merkonafhankelijke leasemaatschappij die bij voorkeur kiest voor autobedrijven die een toegevoegde waarde leveren aan hun klanten. Dick Dekker, directeur ProMobility: “Ford heeft zich net als Dekkerautogroep ontwikkeld als een sterk en servicegericht merk. Dat sluit goed aan bij onze visie om onze klanten te ontzorgen als het gaat om zakelijke mobiliteit. Veel van onze berijders kiezen bewust voor Ford en dan is het bijzonder als je een zakelijke partner hebt als Dekkerautogroep die je daarin volledig ondersteunt.”

Circulaire economie.

Waarom iets ver weg kopen als je het dichtbij kunt halen. Dick Dekker: “Als leasemaatschappij geloven wij in de regionale circulaire economie. Als leasemaatschappij richten wij ons voornamelijk op de regio’s Zaanstreek, Waterland en IJmond. Dat is onze kracht, wij zijn betrokken bij ons werkgebied en weten wat er speelt. Dat betekent ook dat je zakenpartners kiest die betrokken zijn bij het versterken van de regionale economie. Dekkerautogroep , de Ford dealer voor heel Noord-Holland, is daar een sprekend voorbeeld van.”

Anna’s Huis, Centrum voor leven met kanker-Zaanstreek.

In het kader van de succesvolle samenwerking tussen Dekkerautogroep en ProMobility, ontving ProMobility over 2018 een kickbackpremie. Ank Dekker van Dekkerautogroep: “Dick en ik delen niet alleen dezelfde achternaam, maar we delen ook vaak dezelfde ideeën. Ook als het gaat over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom was het besluit, om de kickbackpremie te schenken aan Anna’s Huis ook snel genomen. Anna’s Huis is een prachtig initiatief waar behoefte aan is in de Zaanstreek. Het project wordt gedragen door vrijwilligers, bedrijven en instellingen die op allerlei manieren in natura of financieel bijdragen. Onze bijdrage is daar dus volledig op z’n plaats en zal direct aangewend worden voor de ondersteuning van mensen die geconfronteerd worden met kanker.”

Anna’s Huis geeft informatie, praktisch advies en ondersteuning (geen medische behandelingen) om het leven met kanker draaglijk te maken. Dit kan variëren van praktische hulp tot gewoon een luisterend oor. Anna’s huis is te vinden aan de zorgboulevard bij het Zaans Medisch Centrum in Zaandam. Wilt u meer weten over Anna’s huis, bekijk dan hier de film.

Op de foto: Ank Dekker en Dick Dekker: Dekkerautogroep en ProMobility schonken aan het goede doel Anna’s Huis – Centrum voor leven met kanker.