ZaanBusiness Logo Wit

Golftoernooi & Clinic | Het Buitenhuis

Op 18 juni 2022 van 15.00 uur tot 20.00 uur wordt door Rotaryclub De Zaan-Zaandijk een 9-holes golftoernooi en een golf clinic georganiseerd bij golfclub De Zaanse, Zuiderweg 68 in Wijdewormer. De opbrengst van deze naar verwachting fantastische dag zal door Het Buitenhuis worden gebruikt om tuinmeubilair aan te schaffen.

Naast de spelvorm 9 holes Texas Scramble organiseren wij ook een golf clinic voor niet GVB-golfers onder leiding van golfprofessionals Mark Metgod en Gaby van den Bold. Hierbij zijn leuke prijzen te winnen.

De organisatie wil u niet alleen een geweldige Golfdag bezorgen, maar u ook voorzien van een heerlijke BBQ inclusief drankjes. Vooraf aan de BBQ zal de prijsuitreiking plaatsvinden en zal er ook een mogelijkheid zijn om vanaf het terras een balletje te slaan. Hoe dat gaat plaatsvinden is nog een verrassing… Daarnaast zal er tijdens de BBQ een verloting plaatsvinden met prachtige prijzen.

Inschrijven

De ondersteunende investering bedraagt € 125,- per persoon. Dit is een all-in prijs (dus inclusief green fee, BBQ en consumpties). Hebben we u interesse gewekt? Schrijft u zich dan direct in via:
GolfToernooiHetBuitenhuis@gmail.com

Graag onder vermelding van uw (bedrijfs-)naam, adres, woonplaats, mobiele nummer en uw handicap.