ZaanBusiness Logo Wit

'Niets aan het toeval overlaten'

Aan het woord is Wout van Laar, directeur van GZ OfficeXperience uit Zaandam.  

Laten we beginnen met een korte introductie, wat is GZ ook alweer?

GZ OfficeXperience staat voor beleving in leer-, zorg- en kantooromgevingen. Wij zijn in staat de identiteit van ieder bedrijf te vertalen naar een inrichting die past als een jas, ook budgettair gezien. Dat doen we met ons eigen team en met diverse samenwerkingspartners. Ontzorgen staat centraal. Zo kunnen onze relaties gewoon blijven doen waar ze zelf goed in zijn. Kijk, vroeger was een kantoor gewoon een kantoor. Iedereen had een eigen bureau, een in hoogte verstelbare stoel en wat kantoorartikelen in zijn ladekast. Tegenwoordig weten we dat mensen veel beter presteren -en zich gelukkiger voelen- in een omgeving die inspireert. En díe meerwaarde, echte beleving, die leveren wij graag! Ter inspiratie van onze klanten organiseren we elke twee jaar de GZ Showdagen. Tijdens dit event gaat het dak eraf!

Dit jaar is het thema van de GZ Showdagen OPEN.

Leg eens uit. Het gaat om open staan voor nieuwe ideeën, andere culturen, andere werkwijzen en andere mensen. Tijdens de GZ I OPEN Showdagen op 20 en 21 september gaat er letterlijk een wereld voor onze bezoekers open. Tijdens de rondleiding door onze compleet vernieuwde showroom laten we onze bezoekers zelf ervaren wat beleving in een werkomgeving met je doet. Daarnaast trakteren we onze bezoekers op een culinaire beleving -we ontvangen een chef-kok van één van de beste restaurants van ons land-, op de nieuwste trends vanuit de Salone del Mobile -dé inrichtingsbeurs in Milaan-, op verschillende seminars -LinkedIn en Etiquette internationaal zakendoen-, op mini-workshops -o.a. wat is scrummen?- en natuurlijk zorgen we deze twee dagen en avonden voor door-lopend entertainment.

Wat kunnen we verwachten van jullie showroom?

Dat moet je eigenlijk zelf ervaren. Natuurlijk vind je hier de nieuwste trends in vormgeving, materialen en kleuren. We showen top-of-the-bill oplossingen voor iedere werkomgeving. Onze nieuwe Club I GZ bijvoorbeeld, vertelt je alles over multifunctionaliteit. Maar vaak zit beleving in de details. En ook daaraan is in onze showroom geen gebrek.

Wat is er zo bijzonder aan de seminars?

Wil je wakker geschud worden? Kom dan naar de LinkedIn powersessie op woensdag 20 september. De enerverende presentatie vol verrassende voorbeelden geeft je een andere blik op deze manier van communiceren. Veel gehoorde argumenten als dat is niets voor mij of daar heb ik helemaal geen tijd voor worden direct van tafel geveegd. Social Selling is hot en dat zullen we weten ook! Minstens zo interessant is de seminar Etiquette internationaal zaken doen op donderdag 21 september. In dit tijdperk van internationale contacten is kennis van de zakelijke (internationale) etiquette en omgangsvormen beslist geen overbodige luxe. Geef je een hand of niet? Kijk je jouw gesprekspartner rechtstreeks in de ogen? Wat trek je aan? Zijn gympies onder een strak pak oké? Na het bijwonen van dit seminar hoef je niets meer aan het toeval over te laten. Doen wij ook niet!

Tot slot

Ik ben trots. Trots op mijn team en trots op het prachtige klantportfolio dat GZ in de afgelopen dertig jaar heeft opgebouwd. Een periode waarin inrichten in een heel andere dimensie terecht is gekomen. Deze dimensie ook ervaren? Kom op 20 of 21 september naar de Grote Tocht in Zaandam. We nemen je mee op reis en trakteren je op waanzinnige zintuigprikkelende elementen. Tot dan!

www.gz.nl