ZaanBusiness Logo Wit

Nominatieronde voor de Zaanse Startersprijs 2018 van start

Op 6 november 2018 wordt tijdens de 30ste Zaanse Ondernemersdag, voor de elfde keer de Zaanse Startersprijs uitgereikt. Ondernemers kunnen zichzelf of collega-bedrijven vanaf nu nomineren voor de Zaanse Startersprijs via de website www.zaansestartersprijs.nl. De aanmeldingsronde sluit op 18 september 2018.

Vorig jaar was Koffiebranderij Zuivere Koffie de gelukkige winnaar van de Zaanse Startersprijs 2017. De directie, bestaande uit Jemuel en Zoraya Lampe, won toen een cheque t.w.v. € 1.000, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial t.w.v. 1.599 euro in het zakenmagazine Zaanbusiness en een prachtig kunstvoorwerp als blijvende herinnering aan deze eervolle verkiezing. De overige genomineerden ontvingen ook een professionele bedrijfsfilm.

Om in aanmerking te komen voor nominatie moeten de bedrijven aan de volgende criteria voldoen:

• Het bedrijf dient minimaal één jaar, en maximaal vijf jaar, geleden te zijn gestart

• Innovatief en onderscheidend

• Een zelfstandig bedrijf met 1-20 werkzame personen

• Het moet gevestigd zijn in de gemeente Oostzaan, Wormerland of Zaanstad Dit jaar ontvangt de winnaar een cheque van € 1.000, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial in Zaanbusiness t.w.v. € 1.599 en een kunstwerk als herinnering. De overige genomineerden ontvangen ook een professionele bedrijfsfilm over hun bedrijf.

Aanmelden

Tot en met 18 september 2018 kan iedereen via www.zaansestartersprijs.nl bedrijven aanmelden en/of voordragen. Een jury, samengesteld uit vertegenwoordigers uit het Zaanse bedrijfsleven, maakt hieruit een selectie. Op de verkiezingsavond strijden uiteindelijk drie genomineerden om de titel: ‘Beste Zaanse Starter 2018’. Op grond van de jurybezoeken en alle vooraf verkregen informatie kiest de jury de winnaar.

Breed gedragen initiatief

De Zaanse Startersprijs, is een jaarlijkse verkiezing. Het is een breed gedragen initiatief door het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. De jury bestaat uit: voorzitter Marcel J. Beerse (Partner Baker Tilly Berk NV), Maarten Alleman (about:blank), Jantine Konijn (Saensupport), Ton R. Vermij (bestuurslid Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner), Marcel Verra (accountmanager Economische Zaken gemeente Zaanstad) en Mark Vleeshakker (AVV Zaanstad).

 

www.zaansestartersprijs.nl