[Z]aan de wandel: Ideaal teambuidingevent voor bedrijven!

9 september is de dag! De achtste editie van [Z]aan de Wandel vindt plaats op zondag 9 september. De start- en finishlocatie is het Topsportcentrum De Koog in Koog aan de Zaan. Waar doen we het voor? Dit jaar komen de opbrengsten ten goede aan het inloophuis Centrum voor Leven met Kanker Zaanstreek | Anna's huis én borstkankeronderzoek door het Antoni van Leeuwenhoek. Tijdens de zeven voorgaande edities is een bedrag van Euro 411.000 bij elkaar gewandeld voor de goede doelen van [Z]aan de Wandel. Help jij mee om dit jaar de magische grens van een half miljoen te doorbreken? Kom in beweging en schrijf je samen met familie, vrienden en/of collega’s in voor de editie van 2018!

Een gezamenlijk inspanning voor het goede doel door middel van een sportieve activiteit waaraan iedereen kan deelnemen om na afloop een voldaan en trots gevoel over te houden. Dat is het ideale teambuilding-uitje voor bedrijven. Moeilijk te vinden? Helemaal niet! Op 9 september vindt de achtste editie plaats van [Z]aan de Wandel. Dit grote en bekende Zaanse wandelevenement biedt aan bedrijventeams van 5 tot 500 personen de mogelijkheid om een tocht van 5, 10, 15 of 25 km te lopen. Zo wordt geld ingezameld voor onderzoek naar borstkanker en voor Anna’s huis, het Centrum voor Leven met Kanker Zaanstreek.  

Tijdens de wandeltocht van 2017 is een opbrengst van 70.000 euro behaald. In totaal werd over de eerste zeven edities van het wandelevenement een bedrag van 411.000 euro bij elkaar gelopen. Dit jaar hoopt de organisatie de magische grens van een half miljoen te overschrijden.

Meer onderzoek noodzakelijk

In 2017 is in Nederland ruim 17.000 keer de diagnose borstkanker vastgesteld. Voor de betreffende vrouwen én mannen is dat een enorme dreun die het leven van hen en hun omgeving volkomen op zijn kop zet. Er is dan nog maar één ding dat telt: beter worden! Maar om te bepalen wat de meest optimale behandeling is voor een borstkankerpatiënt is meer onderzoek naar het gedrag van tumoren nodig. Sinds 2011 zet [Z]aan de Wandel zich in om geld bijeen te brengen voor dit onderzoek van het Antoni van Leeuwenhoek. Borstkankerspecialist prof.dr. Sabina Linn: “We zijn enorm dankbaar voor de enorme inzet en betrokkenheid van alle [Z]aan de Wandelaars. Hun bijdrage helpt ons om dit onderzoek uit te voeren.”

Feestje op zich

Voor bedrijven biedt [Z]aan de Wandel diverse mogelijkheden. Loop bijvoorbeeld mee met collega’s en maak er een bedrijfsuitje of teambuildingevent van. Of nodig leveranciers en klanten uit en verstevig zo de banden. Wandelen door het mooie Zaanse landschap voor het goede doel is een feestje op zich. Onderweg of bij de feestelijke afsluiting kunnen wandelende ondernemers bovendien gemakkelijk met elkaar contact leggen. Bedrijven kunnen kiezen uit vier pakketten die eventueel ook gecombineerd kunnen worden. In alle gevallen wordt het logo van het bedrijf geplaatst op de website van [Z]aan de Wandel en op de start- en finishlocatie. Bovendien ontvangen alle teamleden een [Z]aan de Wandel- shirt met op de achterzijde het logo van het bedrijf. Als de groep groot is en er zijn speciale wensen dan wordt gezocht naar maatoplossingen.

Rotary organiseert

Elk jaar kiest [Z]aan de Wandel voor andere aantrekkelijke wandelroutes door de Zaanstreek. Dit jaar wordt er gestart en gefinisht bij het Topsportcentrum De Koog en voert de wandelroute – afhankelijk van de gekozen afstand – langs Westerkoog, Westerwatering, natuurgebied De Reef en door het Guisveld. De organisatie van het evenement is in de vertrouwde handen van de gezamenlijke vijf Rotaryclubs in de Zaanstreek. Zij proberen elk jaar weer duizenden wandelaars een fantastische dag te bezorgen.

www.zaandewandel.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Webdevelopment: Webstation web-station.nl