ZaanBusiness Logo Wit

Rabobank Zaanstreek verlengt hoofdsponsoring Zaanse Ondernemersdag

Stichting Ondernemersdag Zaanstreek en Rabobank Zaanstreek hebben hun samen­werkingsovereenkomst verlengd. De komende drie jaar ondersteunt de Rabobank de Zaanse Ondernemersdag, die ieder jaar op de eerste dinsdag van november wordt georganiseerd. Op woensdag 14 september jl. werd de overeenkomst door beide partijen ondertekend. 

 

De Zaanse Ondernemersdag is het grootste netwerkevenement in de Zaanstreek. Op 1 november aanstaande wordt dit event voor de 28ste keer georganiseerd. Voorzitter Peter Wieringa: ‘We zijn gegroeid van een informatieve bijeenkomst tot een dynamisch en interactief netwerkevenement. De belangrijkste doelstelling daarbij is het ondernemerschap in een zo breed mogelijk perspectief te plaatsen. Ieder jaar bespreken we in ons bestuur de mogelijkheden en hebben we de uit­daging om keer op keer met een uit­nodigend en verrassend programma te komen’. ‘De Ondernemersdag slaagt hier zeker in’, aldus Rob van der Laan, Directeur Bedrijven Rabobank Zaanstreek. ‘Rabobank vindt het belangrijk om mensen met elkaar te verbinden zodat kennis gedeeld kan worden. De Zaanse Ondernemersdag is een initiatief dat goed aansluit bij deze gedachte.’

Rob van der Laan: ‘Dit jaar is Erik van Muiswinkel dagvoorzitter van de Zaanse Ondernemersdag en is filosoof en cabaretier Paul Smit als gastspreker uitgenodigd. Smit zal de Zaanse ondernemer confronteren met de rol van het onderbewustzijn bij het nemen van beslissingen. Doe je dit met het hoofd of met het hart? Naast dit boeiende thema zal de jaarlijkse uitreiking van de Zaanse Ondernemingsprijs en Zaanse Startersprijs plaatsvinden. Gezien de inhoud van het programma is de Zaanse Ondernemersdag een event voor ondernemers waar Rabobank graag een actieve bijdrage aan levert. ‘Voor ondernemers is het van belang om relevante en praktische kennis op te doen, zodat zij nog beter kunnen anticiperen op actuele ontwikkelingen in de markt. We delen en creëren onze kennis samen met onder­nemers. ‘Juist onder de huidige economische omstandigheden is het belangrijk om samen te werken met goede partners’, aldus Peter Wieringa.

 Foto: Peter Wieringa (r) en Rob van der Laan (l) tekenen contract voor drie jaar.