ZaanBusiness Logo Wit

Santa Run 2016

 zaterdag 17 december 16:00 uur De Zaanse Schans 

Op zaterdag 17 december a.s. organiseert Rotary De Zaan-Zaandijk in samenwerking met Scouting Elfregi Zaanstreek alweer de derde Zaanse editie van de Santa Run. Verkleed als kerstman rennen, lopen of wandelen we 3 kilometer over één van de mooiste plekken van de Zaanstreek: de Zaanse Schans. 

Deze knotsgekke fun-run is hét moment om samen het jaar af te sluiten. Draag je het goede doel ook nog een warm hart toe? Schrijf je dan nu in! Dat kan ook met een bedrijven- of vriendenteam. Alle informatie over inschrijven, sponsoring en de gezelligste ‘après-run’ vind je op www.santarunzaandijk.nl.

Waarom Rotary De Zaan-Zaandijk en Scouting Elfregi Zaanstreekdit organiseren

Ze dienen niet alleen het goede doel, maar organiseren dit event vooral ook omdat het leuk is. Alle deelnemers ontvangen en lopen in een kerstman-outfit (broek, jas, riem, muts en baard) – ook in kinderformaat verkrijgbaar – en bij de finish wordt een heuse medaille uitgereikt. Heb je zelf een nog mooiere kerst-outfit? Trek die vooral aan. Extra versiering en verlichting is uiteraard ook toegestaan. Er is zelfs een prijs voor de Santa met de meest verrassende of indrukwekkende outfit! Dus wacht niet te lang want ze kunnen en mogen maximaal 500 deelnemers inschrijven.

Aanvangs- en starttijden

Verzamelen, start en finish vinden plaats bij Scouting Elfregi Zaanstreek aan de noordzijde van de Zaanse Schans (Kalverringdijk 32, Zaandam).

Vanaf 15.00 uur kunnen deelnemers het startnummer en de kerstman-outfit in het Scouting-gebouw ophalen. De loop start om 16.00 uur, na de warming-up volgt om 16.30 uur het startschot. De bedoeling is om het parcours binnen het uur af te leggen. Met halverwege een pauze-stop voor glühwein en warme chocomel moet dat zeker lukken. Heb je de loop succesvol volbracht, eerst rekken en strekken, daarna kun je bijkomen en napraten tijdens de supergezellige après-run.

www.santarunzaandijk.nl