ZaanBusiness Logo Wit

Steengoede schoonmaak tegen borstkanker

Beiden, sprankelend van levensvreugde en vol energie, zijn overlevers van borstkanker en kennen de klappen van de zweep; zij realiseren zich dan ook heel goed dat ze er door de wetenschap nog zijn en dat er veel geld voor borstkankeronderzoek nodig is.

In 2013 zijn zij voor het eerst met hun bedrijf actief betrokken bij [Z]aan de Wandel. Frans deed dit met zijn Hazet, hij had een eigen stand op de dag zelf en heeft zeer actief veel bedrijven geënthousiasmeerd om mee te lopen. Christell deed dit vanuit haar rol binnen BNI Noord Holland: zij spoorde bedrijven binnen BNI aan mee te lopen in navolging van haar bedrijf Bart Natuursteen. Aan [Z]aan de Wandel 2013 hebben ze een heel blij gevoel overgehouden en dit gevoel willen zij nu graag uitdragen.

Zij hebben een nieuw project bedacht om maar zoveel mogelijk geld te genereren t.b.v. [Z]aan de Wandel en het goede doel, wat hierachter zit: onderzoek naar borstkanker. Ze willen actief bedrijven blijven aansporen om deel te nemen met een bedrijventeam en daarnaast richten zij een Club van 100 op, waarbij hun doelstelling is om (minimaal) 100 leden te werven, die ieder 100 euro storten. De Club van 100 is voor iedereen: particulier of bedrijf! Het moet een steengoed fundament worden voor [Z]aan de Wandel.

Als oprichters van de Club van 100 [Z]aan de Wandel zien zij heel graag veel leden van deze bijzondere club! Natuurlijk is er de keuze om jezelf op te geven voor één van de wandeltochten op 7 september. Zij hopen op leden voor het leven! Letterlijk! Voor het leven wat alle borstkankerpatiënten gegund moet zijn, zodat ze een hele goede bijdrage kunnen leveren aan onderzoek naar borstkanker. Zij hopen op de steun van alle leden te mogen blijven rekenen!

Word ook lid van Club van 100 [Z]aan de Wandel! De organisatie vindt het fantastisch als je mee wilt doen met jouw bedrijfsteam of individueel! Voor inschrijving zie: www.zaandewandel.nl. Klik op de button van Club van 100 en vul het inschrijfformulier in. De rest wijst zichzelf.

Stichting [Z]aan de wandel
Postbus 1135
1500 AC Zaandam
E info@zaandewandel.nl
www.zaandewandel.nl