Vandaag bankieren zoals morgen, met de Rabo Beleggen App

Of u nu thuis bent of onderweg. U wilt op elk gewenst moment van de dag inzicht in uw portefeuillekunnen hebben. Daarom heeft de Rabobank speciaal voor haar beleggers de Rabo Beleggen App ontwikkeld voor de smart­phone of tablet. Een overzichtelijke app waarmee u direct inzicht in uw beleggingen heeft, waar en wanneer het u uitkomt. 

Maar de app biedt meer dan dat. U kunt er bijvoorbeeld ook orders mee plaatsen en volgen. Zo houdt u via uw mobiel of tablet uw beleggingszaken net zo eenvoudig bij als thuis achter de computer. Inmiddels heeft de Rabo Beleggen App zich in de praktijk bewezen. Steeds meer beleggers zijn enthousiaste gebruikers geworden van de app. De app krijgt niet voor niets steeds meer positieve reviews van haar gebruikers.

Download

Download gratis de Rabo Beleggen App op rabobank.nl/beleggenapp. Wilt u de link liever via sms ontvangen? Sms dan ‘beleggen’ naar 7171 en u ontvangt direct de link om de app te downloaden op uw mobiel. Voor het versturen van de sms betaalt u de kosten die uw provider hiervoor in rekening brengt. De Rabo Beleggen App is er voor iPad, iPhone en Android devices.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Webdevelopment: Webstation web-station.nl