ZaanBusiness Logo Wit

Vergaderen in het Zaantheater is nu nog leuker!

De vergaderzalen zijn vernieuwd: nieuwe vloerbedekking, lamellen én nieuwe meubels. Samen met het prachtige uitzicht op de Zaan en de Wilheminasluis zorgt dit ervoor dat het Zaantheater een frisse en inspirerende omgeving is om te vergaderen, wat leidt tot mooie resultaten en nieuwe ideeën! 

De Rabobankzaal (tot ± 80 personen) en de Juniorkamer (tot ± 20 personen) beschikken uiteraard over goede vergaderfaciliteiten: moderne presentatietechnieken, koffie- en theefaciliteiten, gratis WiFi en voldoende daglicht. Wij bieden verschillende vergaderarrangementen aan. U kunt deze arrangementen aanvullen met een inspirerende vergaderbreak, een kijkje achter de schermen, een borrel of diner of uiteraard met een theatervoorstelling. Wij denken graag met u mee om een arrangement op maat voor u samen te stellen dat past bij uw bijeenkomst. Kom het zelf ervaren bij het Zaantheater! Dit kan nu extra voordeling via ons Last Minute Vergaderarrangement. De korting kan oplopen tot wel 60% van de zaalhuur.

Boeking vanaf 2 weken voor de vergaderdatum: 20% korting op de zaalhuur Boeking vanaf 1 week voor de vergaderdatum: 40% korting op de zaalhuur Boeking in de week van de vergadering: 60% korting op de zaalhuur

Korting alleen geldig in combinatie met een vergaderarrangement vanaf 10 personen. U kunt bij het Zaantheater ook terecht voor vele andere evenementen zoals congressen, feesten, recepties, productpresentaties en diners. Bekijk hiervoor onze online brochure. Voor reserveringen, vragen of een rondleiding kunt u altijd bij ons terecht via onderstaande gegevens.

T: 075-6555317

@: events@zaantheater.nl

www.zaantheater.nl