ZaanBusiness Logo Wit

Zaanse ondernemer finalist in FOTY Awards

Zaanse zakenvrouw Brenda van Dijk is gekozen tot één van de finalisten voor de prestigieuze FOTY Awards 2018. De FOTY Awards staat voor Freelancer of the Year en wordt inmiddels voor de vijfde keer georganiseerd.

Op zaterdag 7 april 2018 vindt de Dag van de ZZP’er plaats en worden de prijswinnaars bekend gemaakt in de verschillende categorieën en de uiteindelijke FOTY gekozen.

Brenda is al jaren een bekend gezicht in de Zaanstreek. Allereerst met haar locatie Brevent op de Dam in Zaandam. Daar heeft zij al veel bedrijven en instellingen ontvangen.

Daarnaast heeft zij 6 jaar geleden een eigen ondernemersnetwerk opgezet: Club van 25. Dit zakelijk netwerk is zo’n succesformule, dat haar initiatief geleid heeft tot vele Clubs van 25 in verschillende steden in ons land. Bij deze netwerkclubs geeft zij ondernemers het podium om zich te ontwikkelen. Brenda stimuleert hen om samen te werken, te sparren en zich te presenteren waardoor de leden groeien in kennis, netwerk, klanten en omzet.

Brenda ontwikkelt zichzelf ook steeds verder om nog meer ondernemers te begeleiden. Inmiddels is zij opgeleid tot gecertificeerd business coach. Onder de naam de Highend strateeg begeleidt Brenda van Dijk ondernemers die worstelen met acquisitie en marketing. Zij helpt deze ondernemers zich te transformeren tot succesvolle, highend bedrijven.

Tijdens de voorrondes eindigde Brenda in drie verschillende categorieën op de 1e en 2e plaats. Alle finalisten gaan in december een pitch-film opnemen en krijgen een fotoshoot. Deze pitch-films worden door de vakjury beoordeeld en daarna worden de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt. Er is ook een publieksprijs. Om die te winnen dient de pitchfilm via Facebook gedeeld en geliked te worden.

Tot aan de finale kan Brenda nog steeds referenties ontvangen en deze referenties neemt de jury mee voor het uitroepen van de FOTY! Een referentie geven kan via https://fotyawards.com/referentie/brenda-vermeulen En vanaf december kan de pitch-film bekeken, gedeeld en geliked worden!