ZaanBusiness Logo Wit

Zaanse Startersprijs 2017

Wie is de beste startende ondernemer in de Zaanstreek? Wie gaat er aan de haal met de Startersprijs ter waarde van 1.000 euro? Alle ondernemers die gevestigd zijn in de gemeenten Oostzaan, Wormerland of Zaanstad en die een tot vijf jaar terug een eigen bedrijf zijn gestart, kunnen meedingen. Daarnaast gaat het om innovatieve en onderscheidende zelfstandige bedrijven met één tot 20 werknemers.

 

Aanmelden Zaanse Startersprijs 2017 kan nog tot 20 september aanstaande  

 

Breed gedragen initiatief De Zaanse Startersprijs, is een jaarlijkse verkiezing. Het is een breed gedragen initiatief door het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. De jury bestaat uit: Maarten Alleman (about:blank), voorzitter Marcel J. Beerse (Partner Baker Tilly Berk NV), Jantine Konijn (Zaans Ondernemers Netwerk), Ton R. Vermij (bestuurslid Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner), Mark Vleeshakker (AVV Zaanstad) en Bea van Voorthuizen (procesmanager Stedelijke Ontwikkeling gemeente Zaanstad). Fantastische en eervolle prijs De jury is op zoek naar succesvolle starters en roept mensen op, om uit hun netwerk ondernemingen voor te dragen die kans maken op deze eervolle en fantastische prijs. Naast de eeuwige roem, ontvangt de winnaar dit jaar een cheque van € 1.000, een professionele bedrijfsfilm, een gratis ad­vertorial in Zaanbusiness t.w.v. € 1.599 en een kunstwerk als herinnering. De overige genomineerden ontvangen ook een professionele bedrijfsfilm over hun bedrijf.

De uitreiking van de tiende Zaanse Startersprijs vindt plaats op dinsdag 7 november tijdens de 29ste Zaanse Ondernemersdag in het Zaantheater.

Aanmelden kan tot 20 september a.s. via de website www.zaansestartersprijs.nl